Voorraad uitverkoop! Kortingen tot US$300 op elk apparaat. Mis uw kans niet en zeg vaarwel tegen zweten waar dan ook op uw lichaam! Alleen tot 30.11.2023.


KLIK EN ONTVANG UW KORTING

We zullen niet beweren dat Electro Antiperspirant de enige methode is om overmatig zweten te behandelen. Hieronder vindt u een lijst met verschillende methodes voor de behandeling van overmatig zweten.

Injectie van botulinum toxin type A

Injectie van botulinum toxin type A

Dit zenuwgif staat ook bekend als Worstgif, het is vooral populair voor het verwijderen van rimpels. Foto's van beroemdheden, zonder enige gelaatstrekken, inclusief lachen zijn overal op het internet te vinden. Het probleem met botulinum toxin, ook bekend als botox, begint als uw dokter u probeert te overtuigen dat het gebruikt kan worden tegen overmatig zweten. Botulinum toxin wordt snel afgebroken in het lichaam (hoe meer u gebruikt, hoe harder het lichaam er tegen vecht), en dus binnen 2 tot 3 maanden, kunt u steeds dieper in uw buidel tasten voor tientallen spuiten die uw dokter zal injecteren. Op deze manier plukt uw dokter u letterlijk kaal en moet steeds weer betalen om het zweten te stoppen. Daarentegen zal Electro Antiperspirant ELITE en andere Electro Antiperspirants het overmatig zweten tegengaan voor zelfs meerdere maanden bij eenmalig gebruik en de kosten? Een paar euro voor elektriciteit en het veel veiliger, want u hoeft geen gevaarlijke stoffen in u lichaam te laten injecteren.

Operatie genaamd thoracische of lumbale sympathectomie

Operatie genaamd thoracische of lumbale sympathectomie

Bij deze operatie zal de dokter eerst u helemaal verdoven, en dan het zenuwkluster verwijderen bij de wervelkolom (sympathetische zenuwen), dat verantwoordelijk is voor impulsen van de hersenen naar de zweetklieren, door kleine gaatjes in de oksel. Een moderne methode bestaat uit het plaatsen van nietjes uit titanium en het afknijpen van de sympathetische zenuwen waardoor de impulsen worden gestopt. Er wordt aangenomen dat deze oplossing het zweten stopt van het bovenste (thoracische sympathectomie) of het onderste (lumbale sympathectomie) deel van het lichaam. Dat gebeurt meteen na de operatie. Het zweten stopt en de patiënt gaat tevreden naar huis na de benodigde herstelperiode. Het probleem komt dan ongeveer 6 maanden na de operatie, als een groot deel van de patiënten klaagt over zogenaamd compensatiezweet, wat gelijkwaardig of zelfs nog erger voorkomt bij andere delen van het lichaam. Veel gebruikers van Electro Antiperspirant ELITE zijn mensen die de operatie genaamd thoracische sympathectomie hebben doorstaan en nu moeten afrekenen met zweet op andere plekken van hun lichaam. Van de handen en oksels gaat het zweten na de operatie vaak naar de rug, buik, billen en dijen. Tegelijkertijd is het tegengaan van zweten in deze gebieden een peulenschil voor Electro Antiperspirant. Een lumbale sympathectomie wordt bijna nooit uitgevoerd, omdat het mogelijk is dat belangrijke organen beschadigd kunnen raken. Deze operatie kan niemand aanbevelen.

Anti-zweetmiddelen met een hoge dosis aluminium chloride

Anti-zweetmiddelen met een hoge dosis aluminium chloride

Klassieke anti-zweetmiddelen van advertenties die beloven het zweten te stoppen van 24 tot 72 uur kent iedereen. Maar als u last heeft van echt overmatig zweten zijn zulke middeltjes nutteloos voor u. Niet alleen stopt het zweten niet, het wordt niet eens verminderd. Hun gebruik op andere gebieden dan de onderarmen is er lastig, omdat het anti-zweetmiddel niet door een dikke laag zweet door de huid kan gaan en werkt daardoor niet. Sommige fabrikanten verhogen daarom de dosis van het actieve ingrediënt van anti-zweetmiddelen, deze substantie is genaamd aluminium chloride en daarvan zit maar een kleine hoeveelheid in klassieke anti-zweetmiddelen voor veiligheidsregels. Met anti-zweetmiddelen met een verhoogde dosis van deze substantie wordt het zweten tijdelijk verminderd, vooral bij de oksels. Maar vaak gaat dit effect gepaard met irritatie en een ondraaglijk brandend gevoel op de huid, waar veel gebruikers over klagen die een dergelijk middel hebben gebruikt. Ook hier is een limiet wat er op de onderarmen gebruikt kan worden. Er zijn maar weinigen die zo'n branderig gevoel op andere lichaamsdelen kunnen voorstellen. Anders dan bij deze methode kan Electro Antiperspirant ELITE worden gebruikt tegen overmatig zweten voor bijna alle lichaamsdelen, en met de nieuwe pulserende technologie, is het milder als nooit tevoren.

Iontoforese-apparaten vergelijking Koop een iontoforese-apparaat

Een afkooksel van eikenbast, saliethee, hypnose en andere alternatieve methoden

Een afkooksel van eikenbast, saliethee, hypnose en andere alternatieve methoden

Veel mensen kijken sceptisch tegen alternatieve behandelmethoden om overmatig zweten tegen te gaan. Hoewel de effectiviteit niet altijd te bewijzen valt, is het historisch perspectief niet te ontkennen. Onze grootmoeders gebruikten een afkooksel van eikenbast, waar iemand ongeveer een half uur zijn voet in liet baden, als midden tegen overmatig zweten. Bij bijna dagelijks gebruik en licht zweten kan dit in sommige gevallen inderdaad positieve resultaten hebben. Maar het is niet bruikbaar als een langdurige oplossing. In tegenstelling tot Electro Antiperspirants, die bij een klinische test 100% effectiviteit toonde, is het een oplossing met weinig tot geen effect.

Electro Antiperspirant ELITE, Electro Antiperspirant Sensitive, Electro Antiperspirant

Electro Antiperspirant

Sinds 2010 is het aantal apparaten dat overmatig zweten verveelvoudigd tot de huidige vorm. In 2010 lanceerde het bedrijf van de groep HIGHTECH DEVELOPMENT Group zijn eerste apparaat Electro Antiperspirant. Van gelijkwaardige oplossingen verschilt deze wat betreft het bedieningsgemak, gebruik met standaard AA-batterijen (of de oplaadbare variant) en de effectiviteit is ongenaakbaar. Tijdens de klinische test onder medisch toezicht, in 2010 tot 2012, hielp dit apparaat het overmatig zweten van 100% van de patiënten tegen te gaan. Door zijn veelzijdigheid en de mogelijkheid om het overal op uw lichaam te gebruiken, is deze altijd nog leverbaar. Een effectiviteit van 100% valt nu eenmaal niet te verbeteren.

Electro Antiperspirant Sensitive

Toch werd halverwege 2012 een apparaat genaamd Electro Antiperspirant Sensitive gelanceerd. Hij verschilt vooral met de eerste Electro Antiperspirant op het gebied van de stroom, waardoor hij ook bruikbaar is voor mensen met een gevoelige huid. Een gepatenteerd mechanisme wat elektrische schokken voorkomt is voor het eerst in dit apparaat gebruikt. Deze elektrische schok was nooit gevaarlijk, maar de verwijdering ervan zorgde ervoor dat ook mensen die eerst nog huiverig waren, het te gebruiken. U kunt op ieder moment tijdens de behandeling met het Electro Antiperspirant Sensitive apparaat verbinden en het apparaat zal geen elektrische schok geven. Hij is speciaal ontworpen voor vrouwen en patiënten met gevoelige huid voor de behandeling van handen, voeten en oksels. Bij de behandeling van beide handen gelijktijdig heeft u geen hulp meer nodig van een ander persoon, wat wel nodig was bij de eerste Electro Antiperspirant.

Electro Antiperspirant ELITE

Al leek het alsof het HIGHTECH DEVELOPMENT Group alles al had gedaan om overmatig zweten de wereld uit te helpen, was dat nog niet het geval. En dus kwam in 2015 Electro Antiperspirant ELITE ter wereld. Dit is een gloednieuw apparaat gebaseerd op de eerste Electro Antiperspirant met 100% effectiviteit, met gepatenteerde technologie ter voorkoming van elektrische schokken, alsook het Electro Antiperspirant Sensitive. En dat is nog niet alles. De Electro Antiperspirant in de ELITE versie kan zowel worden gebruikt via het lichtnet of met de geïntegreerde hoge-capaciteit batterijen voor de eerste keer in de geschiedenis. Hij kan overal ter wereld aangesloten worden op het lichtnet, door een systeem dat werkt bij een spanning vanaf 100 tot 240 volt, waarbij de juiste type stekker gekozen kan worden bij de bestelling. De Electro Antiperspirant ELITE is een volledig geautomatiseerd apparaat voorzien van een microprocessor en een nieuw type pulstechnologie, zodat het over het gehele lichaam gebruikt kan worden, zelfs bij de meest gevoelige mensen, inclusief kinderen. Kies het lichaamsdeel waarvan u het overmatig zweten wilt stoppen, druk op de Start-knop en de Electro Antiperspirant ELITE doet de rest. U heeft geen hulp van anderen nodig voor om beide handen tegelijkertijd te behandelen.

Iontoforese-apparaten vergelijking Koop een iontoforese-apparaat