Lenteprijzen aardbeving. We hebben de prijzen met 33% verlaagd. Deze actie geldt tot 25.4.2021 of tot de voorraad is verkocht.

Electro Antiperspirant ELITE
Stopcontact:
In voorraad en klaar om te verzenden
Lichtnet + ingebouwde oplaadbare batterij
Variabele pulserende technologie
Verenigde Staten = gratis levering
Geld terug-garantie


Electro Antiperspirant® ELITE


Eerste pulserende en volledig automatisch apparaat geschikt voor ziekenhuizen, klinieken en thuisgebruikers wat u afhelpt van transpiratie voor meerdere maanden bij een enkele behandeling.

In het begin van de behandeling geeft u aan waar u overmatig zweet en de computer doet voor u de rest. De revolutionaire pulserende technologie laat de behandeling toe van alle gevoelige lichaamsdelen zonder ongemakken. Dankzij de wisselstroomadapter en de ingebouwde batterij met hoge capaciteit, zult u nooit last hebben van een lege batterij.

Definitieve en milde oplossing voor zweethanden, zweetvoeten en zweetoksels (zit allemaal in het basispakket). Met extra adapters kan ook het overmatige zweten van het hoofd, voorhoofd, buik, rug, billen, borst en andere lichaamsdelen succesvol behandeld worden voor een langere tijd. 50-dagen tevredenheidsgarantie en gratis wereldwijde verzending!Contra-indicaties zijn zwangerschap, hartproblemen,

pacemaker of andere levensondersteuningimplantaten

of metalen implantaten in de buurt van behandeling.