Voorraad uitverkoop! Kortingen tot US$300 op elk apparaat. Mis uw kans niet en zeg vaarwel tegen zweten waar dan ook op uw lichaam! Alleen tot 30.11.2023.


KLIK EN ONTVANG UW KORTING

De meest effectieve oplossing ter wereld

De meest effectieve oplossing tegen zweet wereldwijd

Electro Antiperspirants zou nooit zo effectief zijn geweest als we de vele oplossingen in de wereld hadden gekopieerd. Hoe komt het dat Electro Antiperspirant de eerste was en nog steeds de enige is op de markt met een volledige 100% effectiviteit bij een klinische test? We hebben jaren aan de technologie gewerkt die Electro Antiperspirants zo effectief maakt voor we het op de markt brachten. We hebben het steeds weer verbeterd en opnieuw getest totdat we echt iedereen konden helpen die last heeft overmatig zweten. Het maakt niet uit op welk lichaamsdeel u Electro Antiperspirant wilt gebruiken. Echt iedereen kan een keuze maken uit het brede assortiment van adapters en apparaten. Electro Antiperspirant® is een geregistreerd handelsmerk van het bedrijf HIGHTECH DEVELOPMENT Group, als u een product kiest met deze naam, weet u zeker dat u een product kiest dat succesvol wordt gebruikt door duizenden patiĆ«nten wereldwijd.

Voorkoming van elektrische schok

Iontoforese-apparaat met preventie van een elektrische schok

Een heel belangrijk aspect van Electro Antiperspirant is de veiligheid. Ieder apparaat heeft een aantal ingebouwde beveiligingen, die alle risico's voorkomen. De Electro Antiperspirant Sensitive en de Electro Antiperspirant ELITE gaan zelfs zover dat ze elk risico op schok voorkomen, indien juist gebruikt. De sleutel tot deze veiligheidstechniek is een aantal elektronische circuits die zich steeds aanpassen aan uw lichaam en de therapie op u afstemmen. Als u tijdens de therapie uw ledematen beweegt of de adapters van uw lichaam haalt, reageert het circuit en voorkomt een onprettige elektrische schok. Dit is een absoluut unieke en gepatenteerde technologie in de wereld, dus u vindt dit nergens anders dan in Electro Antiperspirant. Absoluut veilig en klinisch bewezen 100% effectief, dat is Electro Antiperspirant.

Iontoforese-apparaten vergelijking Koop een iontoforese-apparaat

Pulserende therapie

Iontoforese-apparaat met pulserende therapie

Pulserende therapie is een nieuwe technologie , die voor het eerst is gebruikt in de Electro Antiperspirant ELITE. Het is gebaseerd op de bewezen technologie van de klassieke Electro Antiperspirant en de Electro Antiperspirant Sensitive en geeft een compleet nieuwe bediening waardoor het mogelijk is voor de meest gevoelige personen het apparaat te gebruiken en waar dan ook op het lichaam overmatig zweten te laten stoppen. De pulserende stroom in de Electro Antiperspirant ELITE is volledig instelbaar en u hoeft zich niet te houden aan vooraf ingestelde waardes die niet voor iedereen geschikt zijn. De meest geschikte doelgroep zijn de mensen voor wie normale elektrotherapie oncomfortabel is. Bent gevoelig en wilt u waar dan ook op u lichaam Electro Antiperspirant gebruiken? Kies de Electro Antiperspirant ELITE. De Electro Antiperspirant Sensitive is ook bedoeld voor gevoelige personen, die gebruikt kan worden op armen, benen en onderarmen. De klassieke Electro Antiperspirant kan worden gebruikt door iedereen die geen problemen heeft met elektrotherapie over hun gehele lichaam.