Voorraad uitverkoop! Kortingen tot US$300 op elk apparaat. Mis uw kans niet en zeg vaarwel tegen zweten waar dan ook op uw lichaam! Alleen tot 30.11.2023.


KLIK EN ONTVANG UW KORTING

Absoluut niet! Apparaten van Electro Antiperspirant zijn voorzien van een gepatenteerde technologie die elektrische schokken voorkomen en een geavanceerd beveiligingssysteem zal u altijd beschermen. Lees de instructies aandachtig door en wees nergens bang voor. De stroom in het apparaat is zo laag dat niets zal gebeuren. Het apparaat is ontworpen met veiligheid als een belangrijk uitgangspunt, het is klinisch getest en goedgekeurd door de autoriteiten als een legaal veilig medisch hulpmiddel. Electro Antiperspirants helpt tienduizenden mensen overal ter wereld, ze zullen u ook helpen.

Contra-indicaties zijn zwangerschap, hartproblemen, pacemaker of andere levensondersteuningimplantaten of metalen implantaten in de buurt van behandeling.

De tevredenheidsgarantie is er omdat we het volste vertrouwen hebben in onze producten en we willen u de mogelijkheid geven het apparaat te testen en te zien dat het echt werkt en uw probleem met overmatig zweten oplost. Is dat niet het geval, stuur dan het apparaat terug naar het adres wat in de handleiding staat en u krijgt uw geld terug.

Geen zorgen, Electro Antiperspirants heeft op bijna iedereen effect. Veel mensen zijn verbaasd dat na het eerste gebruik er niets is gebeurd, maar het tegendeel is waar. Tijdens de behandeling is het noodzakelijk om de instructies en dosering van therapeutische procedures te volgen. Het lijkt misschien dat er niets gebeurd, maar dat gebeurt wel degelijk. Over een tijdje (binnen 1 tot 3 weken) zal het zweten opeens ophouden zonder dat u het in de gaten heeft.

Blijf doorgaan met de behandeling en de handen zullen drogen. Dit fenomeen wordt bij ongeveer 20% van de Electro Antiperspirant-gebruikers waargenomen. Soms is er een korte toename van het zweten voor het zweten stopt. Dit fenomeen geeft aan dat u snel u doel zult bereiken. Volg de behandeling zoals aangegeven in de handleiding.

De eerste één tot drie weken op een regelmatige basis zoals aangegeven in de bijgevoegde instructies. Dan volgt de onderhoudsfase en het apparaat wordt dan eenmaal in een aantal weken of maanden gebruikt op de gewenste plek, afhankelijk van het type patiënt, en alleen als het zweten terugkomt.

Het gebruik van botulinum toxin kost, afhankelijk van de plaats (grootte), minimaal US$500 (voor beide handen), US$750 voor de voeten, en voor de oksels US$500 per gebruik. Het moet na een aantal maanden (3 tot 4) worden herhaald voor dezelfde prijs. U moet naar de kliniek toe, en als het botulinum toxin niet blijkt te werken, krijgt u geen geld terug. U koopt het iontoforese apparaat maar één keer, en u kunt het blijven gebruiken. Door de batterijen opnieuw op te laden. Dat betekent dat u het Electro Antiperspirant-apparaat kunt kopen, en vele jaren kunt gebruiken, voor de prijs van de eerste tijdelijke behandeling met botulinum toxin op u handen. En u krijgt de geld terug-garantie.

Het zweten zorgt voor afkoeling van het lichaam tijdens inspanning. Echter stopt u alleen met zweten op de plekken die u met de Electro Antiperspirant behandeld, bijv. de handpalmen, voetzolen, oksels of andere lichaamsdelen. Andere delen van het lichaam zorgen voor een betrouwbare lichaamstemperatuur en voeren afvalstoffen af zoals voor gebruik. U hoeft zich geen zorgen te maken over negatieve gevolgen door het van Electro Antiperspirants op uw lichaam, het helpt u alleen.

Dat is het niet. Echter moet u wel het juiste apparaat nemen. Tijdens de ontwikkeling van het Electro Antiperspirant-apparaat, zijn een aantal verschillende frequenties van stroom getest, met het oog op welke het beste werkt op een menselijk lichaam. Voor gevoelige patiënten is er de Electro Antiperspirant Sensitive of de pulserende Electro Antiperspirant ELITE.

Het apparaat is in orde. Totdat u uw ledematen in een bak met water heeft of adapters op het lichaam heeft geplaatst, zal het apparaat altijd 0 tonen. U moet uw ledematen in een bak met water doen of de adapters op het lichaam plaatsen, dan zal de waarde oplopen.

Natuurlijk. Alle Electro Antiperspirant-apparaten zijn ontworpen dat u zelf de juiste sterkte van de therapie kunt bepalen waar u comfortabel mee bent en waar u een lichte tinteling voelt. Daarvoor hoeft u geen grote sterkte te gebruiken.

Ga niet meer verder. U bent nu in de onderhoudsfase. Doe nog 1 tot 2 behandelingen als het zweten langzaam terugkomt. Het zal u langere tijd drooghouden.

We maken gratis op maat gemaakte plannen voor specifieke klanten. Allereerst is het noodzakelijk om het plan te volgen in de handleiding, op basis van die resultaten, indien noodzakelijk sturen we u dan een individueel plan via e-mail.

Pulserende therapie is hoofdzakelijk bedoeld voor gevoeligere patiënten die behandeling zoeken zonder nadelige gevoelens. Door de pulserende therapie is de Electro Antiperspirant ELITE zelfs geschikt voor de meest gevoelige personen. Dat is de magie van pulstherapie.