Voorraad uitverkoop! Kortingen tot US$300 op elk apparaat. Mis uw kans niet en zeg vaarwel tegen zweten waar dan ook op uw lichaam! Alleen tot 30.11.2023.


KLIK EN ONTVANG UW KORTING

Videorecensie van Electro Antiperspirant

Effecten van Electro Antiperspirant bij 100°C in de SAUNA

Effecten van Electro Antiperspirant bij 37°C

Recensie van Electro Antiperspirant Sensitive

Aanbevelingen van dokters en hun recensies van iontoforese-apparaten van Electro Antiperspirants

Klanten videorecensie van Electro Antiperspirant

Klanten videorecensie van Electro Antiperspirant

Gebruikers van Electro Antiperspirant-apparaten schreven ons

Al vanaf m’n jeugd probeer ik van overmatig zweten af te komen. Het is natuurlijk een normale reactie van je lichaam om van afval stoffen af te komen, dat is althans wat de dokter tegen mij zei. Ik heb jullie apparaat voor het eerst geprobeerd in januari en meteen daarna kon ik al 50 tot 60 % verbetering zien. De tweede behandeling heeft het zweten helemaal gestopt. Dus ik neem aan dat ik het vanaf nu gewoon één keer per maand ga doen. Hebben jullie speciale tips voor de onderhoudsbehandeling? Bedankt alvast voor het antwoord.

Electro Antiperspirant Martin Slowakije

Ik werk in de verkoop en zweethanden waren altijd een nachtmerrie voor mij. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoeveel dit apparaat mij geholpen heeft. Het gevoel waarmee ik nu iemand de hand kan schudden zonder me zorgen te maken is geweldig!

Electro Antiperspirant Sensitive Lucie Tsjechië

Hallo, ik ben zo blij dat ik jullie kan vertellen dat mijn handpalmen en voeten nu droog zijn. Heel erg bedankt. Ik ben zo blij!

Electro Antiperspirant Sensitive Abiola Groot Brittanië

Ik gebruik Electro Antiperspirant nu tien dagen en het zweten is helemaal gestopt. Wat moet ik nu doen? Ik gebruik het voor mijn voeten en handen.

Electro Antiperspirant Helmut Duitsland

Ik wil graag iedereen bedanken die deze machine heeft gemaakt. Dit heeft echt indruk op mij gemaakt. Ik heb al sinds ik jong ben last van hyperhidrose. Bedankt voor het uitvinden van dit apparaat, het heeft me echt geholpen. Ik wens jullie bedrijf veel goeds toe.

Electro Antiperspirant Cechille Canada

Ik wil jullie graag hartelijk bedanken. Dankzij jullie hoef ik niet meer bang te zijn als ik iemand de hand schud. Ik hoef niet meer zweetplekken op papier achter te laten als ik schrijf en veel van dat soort andere problemen heb ik niet meer. Jullie apparaat heeft zweten compleet uit mijn leven weten te verwijderen. Ik ben 22 jaar oud. Ik ben een meisje dat om haar uiterlijk geeft. Mijn handen waren nat sinds ik me kan herinneren en daarmee kwam ook nog eens eczeem. Ik wel als een assistent, dus u kunt zich voorstellen dat ik me dood schaamde als mijn handen rood waren en onder het zweet zaten. Tot nu toe heb ik 4 behandelingen gehad en mijn handen en voeten zijn helemaal droog. Dit is mijn grootste investering tot nu toe, en ik heb er lang over nagedacht, en iemand die niet weet hoe het is om met deze problemen te leven kan zich dat waarschijnlijk niet voorstellen. Ik ben nog nooit zo blij geweest in een lange tijd. Heel erg bedankt. Ik raad het iedereen aan, die een makkelijker en beter leven willen.

Electro Antiperspirant Zuzana Slowakije

Bedankt voor de snelle voorbereiding. Erg goede service! Groeten

Electro Antiperspirant Iwona Polen

Mijn handen zweetten al sinds m’n jeugd, het was net een horror film toen ik nog naar school ging en op het werk. Alles om me heen was gewoon nat. Het was bijna niet voor te stellen dat ik handen ging schudden met iemand. Ik schaamde me er zo voor, maar Electro Antiperspirant heeft me na een behandeling een maand lang van mijn zweetprobleem af geholpen.

Electro Antiperspirant Sensitive Raul Spanje

Ik herinner me niet eens meer hoeveel jaar geleden het allemaal begonnen is. Het voelt alsof ik het altijd al gehad heb, en dat het steeds en steeds erger werd tot ik 35 was en k het niet meer aan kon. Ik heb Electro Antiperspirant gekocht als een soort laatste uitweg voor operaties en andere ingrepen en het heeft echt geholpen. Jammer dat ik er niet eerder achter ben gekomen.

Electro Antiperspirant ELITE Amelie Frankrijk

Ik moet eerlijk toegeven dat ik verrast ben. Een vriend raadde het me aan en ik vertrouwde haar vanaf het begin. Maar zeven maanden zweet vrij had ik me nooit kunnen voorstellen. Jullie zouden er een prijs voor moeten krijgen. Ik had dit echt nooit verwacht. Heel erg bedankt

Electro Antiperspirant ELITE Sharon VS

Iontoforese-apparaten vergelijking Koop een iontoforese-apparaat

Klinische Studie Presentatie

Videohandleiding voor Comfortabele okseladapters