Exclusieve korting tot US$293 wanneer u het apparaat voor 28.11.2021 bestelt. Reken af met zweterige en koude ledematen net zoals tienduizenden mensen voor u hebben gedaan!

Iontoforese tegen zweet met gratis verzending

Of u nou uit Frankrijk, de Filipijnen, Hawaï, Vietnam, de Canarische Eilanden of misschien zelfs Bhutan, we zullen de Electro Antiperspirant altijd binnen een paar werkdagen, gratis leveren.

Verenigde Staten: 1 werkdag

naar Noord-Amerika:1 werkdag
naar Zuid-Amerika:1-3 werkdagen
naar Europa:2-3 werkdagen
naar Australië:2-4 werkdagen
naar Azië:2-4 werkdagen

Verzendkosten zijn al verrekend in de productprijs, en u hoeft daarvoor niets extra's te betalen. Waar mogelijk gebruiken we spoedverzending (UPS, DHL, etc.), die overal in de wereld snel uw zending zullen leveren. In sommige landen gebruiken we het standaard postbedrijf. In ieder geval, krijgt u een volgnummer op het e-mailadres wat u heeft opgegeven bij de bestelling, dus u kunt volgen hoe het apparaat na u wordt verstuurd.

* Als u zich buiten de Europese Unie bevindt, is het mogelijk dat de douane van uw land u een importheffing oplegt. Helaas hebben wij geen invloed op dit bedrag, dus raden we het u aan om het bij uw douane te controleren voor u een Electro Antiperspirant naar buiten de EU laat versturen.